NB I: Megérdemeltük a sikert, akár ekkora különbséggel - Garami

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.12. 22:34
Garami József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK szakmai igazgatója a DVSC-Teva elleni 5–2-es siker után úgy nyilatkozott, nagyon elégedett a csapatával, amely megérdemelte a győzelmet.

„Nagyszerű meccs volt ez, mindkét csapatnak nagyon kellett a győzelem, és nagyon is akarta a győzelmet. A játékosok mindent kiadtak magukból. Csodálatos két gólt rúgtunk tíz perc alatt, majd egyenlített az ellenfél, ám a második félidőben is sikerült gólt szereznünk, mígnem négy-kettőnél a Debrecen kihagyta a tizenegyest. A csapatunk nagyszerűen játszott, és megérdemelte a győzelmet, akár ekkora különbséggel is” – nyilatkozta Garami József a Sport Tv kamerája előtt.Garami József a Sport Tv kamerája előtt.

„Nagyon jó meccs volt a mai, kár, hogy ilyen vége lett. Nem kezdtük jól a meccset, kaptunk két gólt, de sikerült felállnunk a félidőben. A második félidőben ismét kaptunk két gólt, aztán négy-kettőnél kaptunk egy büntetőt, de kimaradt. Ez jellemző volt az egész meccsünkre, az ellenfélnek minden bement, nekünk meg nem sikerültek a fontos dolgok” – mondta Kondás Elemér.

„A vereség sosem jön jól, a hibákból tanulni kell, és tovább kell lépni” – tette hozzá a szakember.

„Ez az első gólom az NB I-ben több mint kétszáznegyven meccs után. Köszönöm a srácoknak” – mondta Dragan Vukmir a siker után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik