NB I: még két meccs kezdését eltolták, kimaradnak az összefoglalóból

Vágólapra másolva!
2017.08.04. 13:45
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelentette be, hogy az országot sújtó hőhullám miatt később kezdődik az NB I 4. fordulójában az Újpest FC–Vasas és a Mezőkövesd–Videoton FC mérkőzés is.

A héten először a Paks és a Szombathelyi Haladás jelentette be, hogy a két csapat engedélyt kért és kapott az MLSZ-től a hőség miatt két órával későbbi (18.00 helyett 20.00) kezdésre. A forduló vasárnapi mérkőzései közül szintén későbbi kezdési időpontra, 20.00-ra tolják az Újpest FC–Vasas FC és a Mezőkövesd–Videoton FC mérkőzést.20.00-ra tolják az Újpest FC–Vasas FC és a Mezőkövesd–Videoton FC mérkőzést.

„Miután ezeket a mérkőzéseket az MTVA nem jelölte ki élő közvetítésre, így – a jogtulajdonos televízió hozzájárulásával – annak érdekében, hogy a csapatok kedvezőbb feltételek és körülmények között játszhassanak, az MLSZ hozzájárult ahhoz, hogy a két bajnoki mérkőzés a későbbi időpontban kezdődjön.

Az M4 Sport tájékoztatása szerint ez azt is jelenti, hogy a televízió önhibáján kívül nem tudja sugározni ezen mérkőzések összefoglalóját a megszokott vasárnap esti időpontban, a Góóól című műsorban
” – írja az mlsz.hu.

Az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős államtitkár péntek 24 óráig az ország egész területére vonatkozóan a legmagasabb, harmadfokú hőségriadót rendelte el. A hőség az előrejelzések szerint a hétvégén is csak pár fokkal enyhül.

NB I, 2017–2018, 4. FORDULÓ
AUGUSZTUS 5., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00: Balmazújváros–DVTK (Tv: M4 Sport)
Balmazújváros, Városi StadionPintér Csaba
20.00: Paks–Haladás Paks, Városi StadionVad II István
20.30: Puskás Akadémia–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)Felcsút, Pancho ArénaIványi Zoltán
AUGUSZTUS 6., VASÁRNAP
18.00: DVSC–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
Nagyerdei Stadion
Szabó Zsolt
20.00: Mezőkövesd–VideotonMezőkövesd, Városi Stadion Andó-Szabó Sándor
20.00: Újpest–VasasBudapest, Szusza StadionSolymosi Péter
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik