NB I: még a Vidinél is szóba került a legkapósabb csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 15:33
Az előző szezonban az osztrák élvonalbeli SV Riedtől két futballista játszott kölcsönben a magyar NB I-ben. Közülük a legutóbb Győrben szereplő salvadori válogatott Rafael Burgos valószínűleg már nem tér vissza, viszont a Lombard Pápától távozó elefántcsontparti Georges Griffiths válogathat az ajánlatok közül, az élvonal legkapósabb csatárai közé tartozik.

A Nemzeti Sport Online Ausztriából származó értesülései szerint az SV Ried salvadori játékosa, Rafael Burgos a győri kölcsönjáték után az amerikai profi ligában, az MLS-ben folytathatja pályafutását.

Az osztrákok elefántcsontparti futballistája, a Pápán a legutóbbi szezonban 25 NB I-es meccsen nyolc, összesen pedig 36 magyar bajnokin 11 gólt jegyző Georges Griffiths viszont válogathat a magyar ajánlatok közül.

A Nemzeti Sport Online korábban beszámolt róla, hogy a csatár szerepel az Újpest és a DVTK kiszemeltjei között. Azóta pedig azt is megtudtuk, hogy nem csak ez a két klub látná szívesen a támadót.

Szóba került a neve például Szombathelyen is, ahol azonban az érdeklődők nagy száma miatt a vezetők nem kezdtek tárgyalásokat a megszerzéséről, és felvetődött Székesfehérváron a Videotonnál is. A Vidi tegnap már megszerzett egy csatárt, Feczesin Róbertet, ám Burcsa Győző sportigazgató még egy támadó szerződtetését harangozta be.

Az újabb támadó lehetne Griffiths, ám úgy tudjuk, arra nagyobb az esély, hogy az elefántcsontparti labdarúgó végül a már említett, régóta érdeklődő Újpest, DVTK kettős valamelyikénél köt ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik