NB I: Marek Strestík az MTK-nál folytatja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.30. 15:24
Az NB I-ben szereplő MTK labdarúgócsapata keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy szerződtette Marek Strestíket, a korábbi győri támadót.

Az átigazolás lehetőségéről a múlt héten is írtunk. László Csaba vezetőedző korábban eldöntötte, hogy szüksége van a 28 éves játékosra, aki egy héttel ezelőtt felkészülési mérkőzésen már bemutatkozott a csapat ausztriai edzőtáborában. A klubvezetőknek sikerült megállapodniuk Strestíkkel, a cseh játékos három évre írt alá.Az átigazolás lehetőségéről a múlt héten is írtunk. László Csaba vezetőedző korábban eldöntötte, hogy szüksége van a 28 éves játékosra, aki egy héttel ezelőtt felkészülési mérkőzésen már bemutatkozott a csapat ausztriai edzőtáborában. A klubvezetőknek sikerült megállapodniuk Strestíkkel, a cseh játékos három évre írt alá.

További hír a klub háza tájáról, hogy Márkvárt Dávid biztosan nem jön a fővárosiakhoz, Könyves Norberttel pedig folynak a tárgyalások.

Csiki Norbert és Pölöskei Zsolt máshol keresnek csapatot, de ha nem találnak, akkor visszatérnek az MTK-hoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Mato Grgic (horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország), Szatmári Lóránd (PMFC, szabadon igazolhatóként). Az MTK utánpótlásához érkezett: Gréczi Márton (Mercedes-KLA).
Kölcsönbe érkezők:Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Asztalos Dávid (Ajka), Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?),Horváth Péter (Soproni VSE), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklós), Vass Patrik (Vasas, ?), Marek Strestík (cseh, Győri ETO, szabadon igazolható)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks)

Távozók: Halmai Ramon (DVTK), Hangya Szilveszter (Vasas, kölcsön után végleg), Horváth Zsolt (DVSC, szabadon igazolhatóként), Kálnoki Kis Dávid (Újpest, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, szabadon igazolható)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak: Csiki Norbert (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Újpest), Pölöskei Zsolt (szabadon igazolható), Vass Patrik (Vasas, kölcsön után végleg, szabadon igazolhatóként)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik