NB I: Lencse jobban bevált, mint Diagne játéka – Vignjevics

Vágólapra másolva!
2016.02.13. 20:13
Rengeteg helyzet kimaradt az Újpest és a Videoton mérkőzésén, amelyet végül a belga Kylian Hazard találata döntött el a lila-fehérek javára a labdarúgó NB I 20. fordulójának zárásán. A meccset követően a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Nem érzem úgy, hogy vereséget érdemeltünk, de győzelmet sem, mert amelyik csapat ennyi helyzetet kihagy, az nem érdemli meg, hogy nyerjen. Rengeteg helyzetünk volt, de a Jóisten ma nem akarta, hogy mi itt pontot, pontokat szerezzünk. Minden próbálkozásunk elakadt, a kapus remekül védett, viszont biztató, hogy legalább a helyzeteink megvoltak. Fegyelmezetlenebbül játszottunk, mint a Fradi ellen a Magyar Kupában, és ezt egy kontrával az Újpest kihasználta” – mondta Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak. Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Elégedett vagyok, mert ma európai szintű, fantasztikus mérkőzést játszott a két csapat. Egy passz és egy gól döntött, ám ettől függetlenül rengeteg helyzetet, összjátékot és lövést láthattak a nézők. Kár, hogy nem Lencse László lőtte a gólt, de a viccet félretéve sokkal jobban bevált, mint Diagne, hiszen jóval többet hozzáadott a játékunkhoz, lehetőséget biztosított a többi labdarúgónak is, passzolt, helyzeteket alakított ki. Most is az ő révén szereztük a gólt, szóval nagyon aktív futballistáról van szó” – értékelt Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik