NB I: Kondás Elemér elégedetlen a sok debreceni hiba miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 20:40
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője nem volt elégedett csapata Paks elleni teljesítményével, mert érzése szerint az túl sokat hibázott az 1–1-gyel végződő meccsen, Csertői Aurél szerint az összkép alapján reális a döntetlen.

„Nehezen indult a meccs, az ellenfél kialakított ziccereket az elején. Utána kialakult a játék, de inkább küzdöttünk, mint helyzeteket dolgoztunk ki. Sikerült megszereznünk a vezetést, később kapufákat rúgtunk és büntetőt is. Nem vagyok elégedett, mert rengeteg hiba volt a játékunkban. A labdaszerzés nem mindig sikerült, nem támadtuk meg idejében az embert, amikor kellett volna" – idézi Kondás Elemér szavait a dvsc.hu.Kondás Elemér szavait a dvsc.hu.

„Voltak a meccsnek fordulópontjai. Az első félidőben ziccereink voltak, de ezek kimaradtak, és a Debrecen szerzett vezetést. A második félidőben nagy nyomás alatt tartott minket a Loki, de sikerült egyenlítenünk. Brusztolós, kemény mérkőzés volt, mind a két csapat győzelemre játszott. Hol mi futballoztunk jobban, hol a Debrecen. Ha az összképet nézem, reális a döntetlen" – mondta ezt már Csertői Aurél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik