NB I: Kecskemétre költözhet az Újpest – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.10.21. 15:30
A Magyar Nemzet értesülése szerint Kecskeméten játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest labdarúgócsapata, miután nem készült el időre a Szusza Ferenc Stadion felújítása, míg az eddig ideiglenes otthonként használt Illovszky Rudolf Stadiont hamarosan bontani kezdik.

A lap klubhoz közel álló forrásból úgy értesült, a Szusza Ferenc Stadion felújítását végző kivitelező olyan csúszásban van, hogy nemhogy a november 5-i Újpest–Vasas meccset nem tudják hazai környezetben megrendezni, de a Mezőkövesd és a Debrecen elleni találkozókat is máshol kell lejátszani. Az új helyszín Kecskemét lehet, amely mintegy 100 kilométerre van a fővárostól, és nem biztos, hogy sok újpesti szurkoló vállalja az utazást.

Ágai Kis András, az Újpest FC kommunikációs igazgatója annyit árult el, hogy gőzerővel tárgyalnak a stadion tulajdonosával, a Nemzeti Sportközpontokkal és az anyaegyesülettel, az UTE-val, többet egyelőre nem tudnak mondani az ügyben.

Egy héttel ezelőtt az MTI-t még arról tájékoztatta Őze István, az UTE klubigazgatója, hogy október 27-én fejeződnek be a Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálatai, majd a műszaki átadás és a hibák felmérése, esetleges kijavítása után az újpesti labdarúgócsapat legkorábban november 26-án, a Mezőkövesd elleni bajnokin térhet vissza a stadionba…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik