NB I: Jelenleg nehéz időszakon megyünk keresztül – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.10. 23:05
Az MTK Torghelle Sándor utolsó pillanatokban szerzett góljával 2–1-re legyőzte a Ferencváros a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Nagyon örülünk a három pontnak. Az első félidőben nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszottunk, a Ferencvárosnak alig akadt lehetősége, ez azért elég ritka. A második játékrészben eredménykényszerben voltak, jobbnál jobb játékosokat cseréltek be. Ekkor nem tudtunk úgy kihozni a labdát, mint az első félidőben, várható volt, hogy a Fradi kiegyenlít. A végén ugyan jött a szerencsefaktor, de azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. A többi eredmény tudatában mi is eredménykényszerben voltunk, remélem, ez a három pont kihúzza a csapatot abból a nyári Európa-liga-mérkőzések utáni helyzetből, és lassan rendben leszünk” – mondta Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője az M4 Sportnak.Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Fölöttébb bután viselkedünk, amikor gólokat kapunk. A meccs vége előtt az ellenfeleink rendre kiharcolnak olyan szabadrúgásokat, amelyek teljesen feleslegesek, nem viselkedünk okosan, van olyan játékosom, aki még nincs teljesen formában. Roppant hektikus mérkőzés volt, a fiúk ennek ellenére mindent beleadtak, csak az volt a baj, hogy mindent erőből próbáltunk megoldani, nem voltak kidolgozott akcióink. Ezen a téren kell rendet rakni. Mindig támadunk, de nem viselkedünk elég okosan akkor, amikor gólt kapunk, jelenleg nehéz időszakon megyünk keresztül” – értékelt Thomas Doll, a Ferencváros trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik