NB I: Istenes László a PAFC új kommunikációs igazgatója

Vágólapra másolva!
2021.04.02. 09:58
A TV2 ismert műsorvezetője, Istenes László lett a Puskás Akadémia új kommunikációs és marketingigazgatója – számolt be róla a felcsúti klub a hivatalos honlapján.

„Óriási szakmai megtiszteltetés és öröm ért – írta Istenes László csütörtökön az Instagram-oldalán.Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok. Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció. A labdarúgással gyerekkorom óta versenyszerűen, a kommunikációval több mint három évtizede foglalkozom. A kettő elegye bízom benne, hogy igazi hazai pálya lesz számomra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagy örömmel és tisztelettel fogadtam el a Puskás Akadémia felkérését a vezetői feladatra. Az egyesület akadémiai rendszere és képzése további örömforrást jelent majd a munkámban, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlen napi kapcsolatom legyen fiatal, tehetséges élvonalbeli sportolókkal is. Az új feladatkör és a jelenlegi munkám (TV2 Mokka) szakmailag és időbeosztás tekintetében is remekül illeszkedik egymáshoz.”

Nem Istenes László az első televíziós személyiség, aki az elmúlt években NB I-es labdarúgóklubnál kapott munkát: 2019-ben a Budapest Honvéd Azurák Csabát, a DVTK pedig Világi Pétert nevezte ki kommunikációs igazgatójának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik