NB I: „Ilyen gólokat még serdülő szinten sem lehet kapni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.29. 21:28
Tovább tart a Paks labdarúgócsapatának sikerszériája, miután az NB I 6. fordulójának nyitó mérkőzésén 2–1-re legyőzte idegenben a Haladást. A találkozó után a két vezetőedző értékelt a Duna Televíziónak.

„Nem lehetek elégedett. Az első félidőben lefutballozott minket a Paks, majd találtunk egy gólt is visszajöttünk a mérkőzésbe. Úgy érzem, hogy a jól kezdtük a második félidőt, viszont az az óriási hiba eldöntötte a találkozó végkimenetelét., majd után megint kaptunk egy szerencsétlen gólt. Három olyan találata volt a Paksnak, amelyeket serdülő szinte sem lehet kapni. Ezeket az egyéni kvalitások, az összeszokatlanság hiánya okozhatta. A tavaly játszatott négy védőmből egy sem volt a pályán, nem egyszerű dolog ezt megoldani és jelen pillanatban ezek a hibák még benne vannak a játékunkban. Jól jön nekünk a válogatott szünet,egy-két játékost be kell még építeni” – értékelte a mérkőzést Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője a Duna Televíziónak.

Az MVM Paks mestere, Csertői Aurél érhetően boldogabb volt.

„Megérdemelten nyertünk, mert egész végig kézben tartottuk a mérkőzést, jól futballoztunk, dicséret illeti az összes játékost. Fegyelmezettek voltunk, helyenként kreatívak, sok helyzetet dolgoztunk ki. Nagyot javult a játékunk, de minden meccs más. Amikor egyenlített a Haladás, akkor is mi játszottunk jobban, de hát a fociban van ilyen. Minden pont élet halál kérdése, akikkel eddig játszottunk, gondolom, hogy komolyan vettek minket, mert a három pontért küzdenek”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik