NB I: Horváth góliszony elleni tablettát keresett a Vidinek, megtalálta?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.27. 17:52
A fehérvári Feczesin Róbert a ráadásban szerzett fejes gólja döntötte el a Puskás Akadémia–Videoton bajnokit a labdarúgó NB I 22. fordulójában. A találkozót követően Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője, Kovács István, a Vidi labdarúgója, valamint Robert Jarni, a Puskás Akadémia edzője értékelt az M4 Sportnak.

„Nehéz most alanyt, állítmányt és tárgyat összerakni egy mondatban, mert még az események hatása alatt állok. Mindent megtettünk a győzelemért. Nem tudom, hogy szerencse-e, de mindenképpen sorsfordító, hogy az utolsó pillanatban lőtt góllal nyertünk. Remélem, ez a fordulópont előre viszi a csapatot. Azon gondolkoztam, hogy ha be lehet venni tablettát góliszony ellen, akkor hol találom meg. Hihetetlen, hogy mennyi helyzetet kidolgozunk, és ugyanennyit ki is hagyunk” – mondta Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak.Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Örülök annak, hogy bírta a lábam a mérkőzést. Visszatértek a sérültjeink, úgyhogy a Fradi ellen már százszázalékos állapotban tudunk játszani. Nagyon sokat tettünk a gólért most és a Békéscsaba ellen is, de a lényeg, hogy az utolsó pillanatban szerzett találatért is három pontot osztanak úgy, mintha három góllal nyertünk volna. Szeretnénk kiszolgálni a közönséget nemcsak a győzelemmel, hanem a szép játékkal is, most ez így sikerült” – értékelt Kovács István, a Videoton labdarúgója.

„Nincs szükség dicséretre, sajnos megint nem sikerült kihúznunk a mérkőzés végéig. Szeretném megjegyezni a játékvezetésről, hogy bár piros lapot kaptunk, a Videotonnak legalább egy kiállítást kellett volna kapnia, ha nem többet. Be kellett volna rúgni a helyzeteinket, még a kapott gól előtt is megvolt a nagy lehetőségünk, de elhibáztuk. Ilyen a foci” – nyilatkozott Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik