NB I: Horváth Ferenc érdekes büntetőről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 21:50
Horváth Ferenc, a Győri ETO labdarúgócsapatának szakvezetője érdekes kecskeméti büntetőről beszélt az NB I 7. fordulójában félbeszakadt, szerdán újrajátszott, 1–1-re végződő KTE–ETO találkozót követően.

„Iramában jó meccs volt, minőségében már nem annyira, de mindkét csapat mindent megtett a győzelemért. Az első félidőben sokkal jobban játszottunk, a másodikat is kontrolláltuk a mérkőzést. Ha jobban megnézzük, talán egy kapura lövése volt a Kecskemétnek a gólon kívül. A büntető érdekes körülmények között született, úgyhogy van min elmélkedni" – értékelt Horváth Ferenc.Horváth Ferenc.

Kollégája, Bekő Balázs a következőképpen látta a mérkőzést.

„Az biztos, hogy a küzdő jelleg dominált, a körülmények, a pálya állapota a minőség rovására ment. Nehéz volt folyamatosan játszani, a technikai tudást maximálisan igénybe vette. Magunkról annyit: mindent megtettünk, alázattal játszottunk, odatették magukat a srácok. A döntetlen összességében megfelel a meccs képének. Egyedül azt sajnálom, hogy a végén a Győr nagyon kinyílt, rengeteg kontralehetőségünk lett volna, de rossz döntéseket hoztunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik