NB I: Horváth édesanyjának emlékéért is küzdöttek a balmaziak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.22. 11:38
Mint beszámoltunk róla, a Balmazújváros idegenben 2–1-re megverte a Vasast a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A mérkőzés után a hajdúságiak vezetőedzője, Horváth Ferenc megköszönte játékosai teljesítményét, s a győzelmet a héten elhunyt édesanyjának ajánlotta.

„Büszke lehetek játékosaimra, mert rendkívül szervezetten, fegyelmezetten futballoztak. Sikerült teljesen lezárni a területet a Vasas elől, gyakorlatilag megbénítottuk a sok passzos futballjukat. Nagy skalpokat szereztünk, mi kiscsapat vagyunk, de szeretnénk olykor naggyá válni” – értékelt a meccs utáni sajtótájékoztatón Horváth Ferenc. „Büszke lehetek játékosaimra, mert rendkívül szervezetten, fegyelmezetten futballoztak. Sikerült teljesen lezárni a területet a Vasas elől, gyakorlatilag megbénítottuk a sok passzos futballjukat. Nagy skalpokat szereztünk, mi kiscsapat vagyunk, de szeretnénk olykor naggyá válni” – értékelt a meccs utáni sajtótájékoztatón Horváth Ferenc.

„A héten veszítettem el édesanyámat, és ez rendkívül megvisel. Mindig mögöttem állt, gyűjtötte a rólam szóló cikkeket, neki szeretnék megköszönni mindent. Ezt a győzelmet is…” – mondta a hajdúságiak edzője az őt ért tragédiáról.

LABDARÚGÓ NB I
13. FORDULÓ

VASAS–BALMAZÚJVÁROS 1–2(Remili 59. – 11-esből, ill. Sigér 32., Arabuli 42.)
Budapest,Szusza Ferenc Stadion,1034néző.Vezette:Andó-Szabó Sándor

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik