NB I: Hiányzott egy középcsatár - mondta az Újpest-edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.23. 19:13
Az Újpest gól nélküli döntetlent játszott az MVM-Pakssal a labdarúgó NB I ötödik fordulójában. Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője egy középcsatárt hiányolt, míg Csertői Aurél szerint igazságos eredmény született.

„Uraltuk a mérkőzést. Ez a harmadik döntetlenünk. A háromból legalább egyszer nyerhettünk volna. Két pontot az eddigi öt fordulóban biztosan elvesztettünk. Az első félidőben számos helyzetet alakítottunk ki és megállítottuk a Paks kontráit. A másodikban is szép akciókat dolgoztunk ki. Suljic és Simon Krisztián ismét kitette a lelkét. Gratulálok a csapatomnak, hiszen nagyon akart, sokat próbálkozott, de helyzeteinket nem sikerült értékesítenünk. Az akcióink végén mindig hiányzott valami, egy utolsó momentum, egy pontosabb lövés, vagy valaki, egy középcsatár. Nem vagyok boldog, de összességében elégedett vagyok az egy ponttal" – olvasható Nebojsa Vignjevics nyilatkozata az ujpestfc.hu-n.Nebojsa Vignjevics nyilatkozata az ujpestfc.hu-n.

„Az első negyvenöt percben rosszabbul játszottunk, mint ahogy szoktunk. Pontatlanok voltunk. A szünet után feljavult a játékunk. Ma ennyi volt bennünk. Igazságos a döntetlen" – mondta Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik