HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.27 13:49 Frissítve: 2017.09.27 23:47

NB I: három hét múlva kettős rangadó lehet Debrecenben

A Diósgyőr két hazai bajnokijának is tisztázatlan a helyszíne az NB I őszi szezonjában. Október 21-én a Bp. Honvédot, egy héttel később a Haladást fogadná jelenlegi albérletében, Debrecenben, de ugyanezeken a napokon a DVSC-nek is hazai meccse lesz.

HIRDETÉS

 

A DVTK az MLSZ engedélyével ősszel a Nagyerdei Stadionban játssza hazai mérkőzéseit, ugyanis saját arénája február elejére készül el, így tavasszal áll az együttes rendelkezésére.

Három kényes pont is van az őszi menetrendben, de az egyikre már korábban született megoldás: december 2-án Mezőkövesden „fogadja” a DVTK a Debrecent. A kövesdieket azonban a haon.hu információi szerint nem keresték még fel a DVTK-tól, hogy máskor is adják bérbe a pályájukat, pedig az idő igencsak sürget.

Október 21-én a Honvéddal találkozik pályaválasztóként a DVTK, és mivel egyszer már cseréltek pályaválasztói jogot, ezúttal nem tehetik meg. Az MLSZ által 18 órára kiírt mérkőzés előtt a szövetség adatbankja szerint 15.30-kor szintén a Nagyerdei Stadionban lesz a Debrecen–Haladás találkozó. Az Észak-Magyarország információi szerint a két klub szívesen vállalná a kettős rangadót úgy, hogy egy belépővel meg lehessen tekinteni mindkét mérkőzést.

Így már csak a pálya biztosítását végző céggel kellene megegyezniük, kérdés, ők vállalják-e két mérkőzés felügyeletét.

A Mezőkövesd ekkor nem otthon játszik, így még nem lehet kizárni, hogy ott lesz a meccs, vagy esetleg Debrecenben, csak másik napon.

Október 28-án Diósgyőr–Haladás mérkőzés szerepel a naptárban, de percre pontosan ugyanekkor kezdődne a Debrecen–Paks (és a Mezőkövesd–Ferencváros) találkozó is. Itt működhet a pályaválasztó-csere, hiszen akkortájt adják át a szombathelyi stadiont, így a DVTK lenne a vendég az aréna avatóján. Jelen állás szerint ez az összecsapás a november 4-i Haladás–Paks bajnoki lesz.

A haon.hu szerint kevés az esély arra, hogy ez működni fog, így Sopronban lehet a meccs.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS