HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.27 13:49 Frissítve: 2017.09.27 23:47

NB I: három hét múlva kettős rangadó lehet Debrecenben

A Diósgyőr két hazai bajnokijának is tisztázatlan a helyszíne az NB I őszi szezonjában. Október 21-én a Bp. Honvédot, egy héttel később a Haladást fogadná jelenlegi albérletében, Debrecenben, de ugyanezeken a napokon a DVSC-nek is hazai meccse lesz.

HIRDETÉS

 

A DVTK az MLSZ engedélyével ősszel a Nagyerdei Stadionban játssza hazai mérkőzéseit, ugyanis saját arénája február elejére készül el, így tavasszal áll az együttes rendelkezésére.

Három kényes pont is van az őszi menetrendben, de az egyikre már korábban született megoldás: december 2-án Mezőkövesden „fogadja” a DVTK a Debrecent. A kövesdieket azonban a haon.hu információi szerint nem keresték még fel a DVTK-tól, hogy máskor is adják bérbe a pályájukat, pedig az idő igencsak sürget.

Október 21-én a Honvéddal találkozik pályaválasztóként a DVTK, és mivel egyszer már cseréltek pályaválasztói jogot, ezúttal nem tehetik meg. Az MLSZ által 18 órára kiírt mérkőzés előtt a szövetség adatbankja szerint 15.30-kor szintén a Nagyerdei Stadionban lesz a Debrecen–Haladás találkozó. Az Észak-Magyarország információi szerint a két klub szívesen vállalná a kettős rangadót úgy, hogy egy belépővel meg lehessen tekinteni mindkét mérkőzést.

Így már csak a pálya biztosítását végző céggel kellene megegyezniük, kérdés, ők vállalják-e két mérkőzés felügyeletét.

A Mezőkövesd ekkor nem otthon játszik, így még nem lehet kizárni, hogy ott lesz a meccs, vagy esetleg Debrecenben, csak másik napon.

Október 28-án Diósgyőr–Haladás mérkőzés szerepel a naptárban, de percre pontosan ugyanekkor kezdődne a Debrecen–Paks (és a Mezőkövesd–Ferencváros) találkozó is. Itt működhet a pályaválasztó-csere, hiszen akkortájt adják át a szombathelyi stadiont, így a DVTK lenne a vendég az aréna avatóján. Jelen állás szerint ez az összecsapás a november 4-i Haladás–Paks bajnoki lesz.

A haon.hu szerint kevés az esély arra, hogy ez működni fog, így Sopronban lehet a meccs.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

2018.06.12 22:30:41

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL Ő az, aki a mintegy harminc esztendő alatt Magyarországon megforduló sok-sok megélhetési légiós kevés ellenpontjának egyikeként tényleg hasznára van nemcsak klubjának, hanem egész labdarúgásunknak.

2018.06.07 09:38:09

Labdarúgó NB I MAROSI GERGELY, PÓR KÁROLY

Ferencvárosi „vereségrekord” • Aranyérmes légiós testvérpárok • Boldogító igen és kiesés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS