NB I: Hagytuk magára találni a Pécset - Benczés Miklós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 21:21
A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapatának edzője, Benczés Miklós szerint a második félidőben hagyták magára találni a PMFC-t a pénteki esti bajnokijukon (1–1). A vendég pécsieket irányító Lőrincz Emil a szünet utáni teljesítményükben látott biztató jeleket.

„Az első félidőben nem játszottunk jól, szerencsénk volt, mert a Puskásnak több ziccere volt – nyilatkozta Lőrincz Emil a mérkőzést közvetítő Duna TV-nek. – A szünetben rendeztük sorainkat, a második félidőben már sokkal jobban játszottunk, volt egy ajtó-ablak ziccerünk és egy büntetőgyanús eset is, ami a kispadról tizenegyesnek tűnt. Még mindig nem vagyunk jó passzban, a második félidőben csillogtattunk egy-két olyan dolgot, amelyek a bajnokság első szakaszában jellemzők voltak a csapatra, remélem, hogy lassan kikecmergünk a gödörből.”


„Jól kezdtük a találkozót, megszereztük a vezetést, sok helyzetünk volt, de hagytuk magára találni a Pécset, ezt éreztem a második félidőben. Igazságosnak találom a döntetlent” – nyilatkozta Benczés Miklós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik