NB I: „Ha van hátra fél perc, ráugrok a hátára, belegyalulom a földbe”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.29. 21:40
Nehezen nyugodott le Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a Honvéd elleni bajnoki után a labdarúgó NB I 16. fordulójában. Csapata fél perccel a vége előtt még egy góllal vezetett, mégis döntetlennel kellett hazautazniuk Kispestről. Ezzel együtt Bekő büszke a csapatára. Marco Rossi, a Honvéd szakvezetője a támadók kvalitásbeli hiányosságairól beszélt a Sport Tv interjújában.

„Nehéz higgadtan mondani bármit is – kezdte értékelését Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője. – Ha a meccs előtt bárki azt mondja, hogy egy ponttal távozunk, akkor azt mondom, hogy azonnal utazzunk haza. Végig az történt, amit mi akartunk. Ha nem akadt tizenöt kontránk, akkor egy sem, így nem lehetek elégedett.”

A tréner az utolsó másodpercekben bekapott gólra is kitért. „Ha már hibát követünk el, akkor ráugrok a hátára, belegyalulom a földbe. Ha kiállítanak, akkor kiállítanak, ha nem, akkor nem. Legfeljebb jön egy szabadrúgás huszonöt-harminc méterről, és vége a meccsnek. Ez az én véleményem, lehet, hogy a játékosom másként gondolta. Mindettől függetlenül nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen fegyelmezetten futballozott – zárta szavait Bekő.”

„Az ellenfél teljesen visszaállt, így nagyon nehéz játszani – mondta Marco Rossi, a Honvéd szakvezetője. - Megpróbáltunk mindent, akadtak helyzeteink, de kihagytuk őket. Lehetett látni, hogy a Kecskemét védekezett, csak később kezdett kinyílni. A támadórészlegünkben kvalitásbeli hiányosságok mutatkoztak, és elfogytunk a végére. Nagyon sok problémánk van, keveset beszélünk rólok, lehet, hogy többet kellene.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik