NB I: „Ha mi bennmaradunk, felőlem a Csaba is maradjon”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.19. 22:38
A Vasas 1–1-es döntetlent játszott a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó NB I 31. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Ha a helyzeteket nézzük, akkor igazságos ez a döntetlen. A Vasasnak volt egy büntetője, amelyet kihagyott, de nekünk talán nagyobb lehetőségeink voltak. Értékes pontot szereztünk, de majd csak a bajnokság végén derül ki, mekkora jelentőséggel bír. A csapatom dicsértet érdemel, mert nagy stressz alatt futballozott. Van még két mérkőzés, hat pont, erre kell kihegyezni az energiát és a játékunkat. Ma megint a labdarúgás nyert. Majdnem teltház volt, kilencven percen keresztül buzdítottak minket, segítettek. Nagyon fontos a labdarúgásnak, hogy minél több ilyen meccs legyen, még ha alsóházi találkozók is.” – értékelt Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Sajnáljuk, hogy kihagytuk azt a tizenegyest, ezzel megnyertük volna ezt a mérkőzést. Igaz, még mindig a mi kezünkben van a sorsunk és a következő két bajnokin ez sikerrel párosul. Felőlem mindketten bennmaradhatnának, ha mi bennmaradunk. Az utolsó meccsig tart a küzdelem. Szerettünk volna most nyerni, mert akkor könnyítettünk volna a helyzetünkön. Sajnos ez nem sikerült, de bizakodó vagyok, hogy ezt a koncentrált játékot a következő mérkőzéseken is tudjuk kamatoztatni.” – mondta Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője.Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Sajnáljuk, hogy kihagytuk azt a tizenegyest, ezzel megnyertük volna ezt a mérkőzést. Igaz, még mindig a mi kezünkben van a sorsunk és a következő két bajnokin ez sikerrel párosul. Felőlem mindketten bennmaradhatnának, ha mi bennmaradunk. Az utolsó meccsig tart a küzdelem. Szerettünk volna most nyerni, mert akkor könnyítettünk volna a helyzetünkön. Sajnos ez nem sikerült, de bizakodó vagyok, hogy ezt a koncentrált játékot a következő mérkőzéseken is tudjuk kamatoztatni.” – mondta Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik