NB I: Győzelemre készülünk az Újpest ellen – Pacsi

Vágólapra másolva!
2017.09.15. 19:20
Pacsi Bálint, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője győzelemre készül az Újpest ellen, de Nebojsa Vignjevicsék sem feltartott kézzel mennek a soproni meccsre – derül ki a „lilák” felvezetőjéből.

„Egész héten úgy készültünk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Lépcsőről lépcsőre haladunk az elképzelt úton, a fiúk rendkívül elszántak, jól dolgoztak az edzéseken. Ami az Újpestet illeti, masszív, szervezett gárda, a héten kielemeztük a játékát, tisztában vagyunk az erősségeivel és hibapontjaival, felkészültünk ellenfelünkből” – idézi Pacsi Bálintot az ujpestfc.hu.

„A Haladás elleni találkozó lehetőség lesz számunkra, hogy újra jó formába kerüljünk. Tudjuk, és tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos lenne már egy győzelem a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy az összes játékosban megvan a szükséges akarat, kvalitás, hogy felálljon a Puskás Akadémia elleni vereség után, és Sopronban győztesen hagyja el a pályát. Minden meccsen külső nyomás alatt játszunk, ez most nem okozhat gondot, három ponttal kell hazatérnünk” – mondta ezt már Nebojsa Vignjevics.„Egész héten úgy készültünk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Lépcsőről lépcsőre haladunk az elképzelt úton, a fiúk rendkívül elszántak, jól dolgoztak az edzéseken. Ami az Újpestet illeti, masszív, szervezett gárda, a héten kielemeztük a játékát, tisztában vagyunk az erősségeivel és hibapontjaival, felkészültünk ellenfelünkből” – idézi Pacsi Bálintot az ujpestfc.hu.

„A Haladás elleni találkozó lehetőség lesz számunkra, hogy újra jó formába kerüljünk. Tudjuk, és tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos lenne már egy győzelem a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy az összes játékosban megvan a szükséges akarat, kvalitás, hogy felálljon a Puskás Akadémia elleni vereség után, és Sopronban győztesen hagyja el a pályát. Minden meccsen külső nyomás alatt játszunk, ez most nem okozhat gondot, három ponttal kell hazatérnünk” – mondta ezt már Nebojsa Vignjevics.

NB I, 2017–2018, 9. FORDULÓ
SZEPTEMBER 16., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00: Vasas FC–Videoton FC Budapest, Szusza Ferenc StadionAndó-Szabó Sándor
18.00: Puskás Akadémia–MezőkövesdFelcsút, Pancho Aréna Iványi Zoltán
18.00: Balmazújváros–Debreceni VSC
(Tv: M4 Sport)
Balmazújváros, Városi Stadion
Bognár Tamás
18.00: Diósgyőri VTK–Paksi FC
Debrecen, Nagyerdei StadionSolymosi Péter
18.00: Haladás–Újpest FC
Sopron, Városi StadionErdős József
20.30: Bp. Honvéd–Ferencváros
(Tv: M4 Sport)
Budapest, Bozsik József StadionFarkas Ádám
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik