NB I: Győrben még nem foglalkoznak a bajnoki címmel

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.03.01. 14:08
Egyelőre még nem foglalkozik a bajnoki címmel Pintér Attila, a labdarúgó NB I-ben hatpontos előnnyel listavezető Győri ETO FC vezetőedzője.

A szakember többek között erről is beszélt azon a pénteki sajtótájékoztatón, amelyen a klub két új szerzeményét, a szlovák válogatott kapust, Lubos Kamenárt és a grúz csatárt, Giorgi Kvilitaiát mutatta be.

„Nem foglalkozunk azzal, hogy sokan már elkönyvelték, idén az ETO szerzi meg a bajnoki címet. Mindig csak a következő feladatra koncentrálunk, számunkra most a kaposvári meccs sikere a legfontosabb” – nyilatkozta Pintér, aki szerint jó előjelként lehet értékelni, hogy tanítványai kettős győzelemmel és kapott gól nélkül jutottak tovább a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Honvéddal szemben.

A két új szerzeménnyel kapcsolatban elhangzott, Kamenár három és fél éves szerződést írt alá, nagy kihívásnak tartja, hogy Szasa Sztevanoviccsal kell megküzdenie a csapatba kerülésért, aki 2004 óta alapembernek számít Győrben. Kvilitaia 19 éves, gólerős csatár, elsősorban a jövő embere lehet. Az ETO a téli átigazolási időszakban összesen öt futballistát igazolt, a pénteken bemutatottakon kívül korábban a magyar válogatott Farkas Balázs, a volt szlovák válogatott Marián Had és a jelenleg is észt kerettag, Tarmo Kink szerződött Győrbe.

Horváth Cs. Attila klubmenedzser elmondta: tavasszal ismét szeretnék megnyerni azt a versenyt, amit az élvonalbeli klubok között a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) és a Sport Tv hirdetett meg a leginkább családbarát stadion címért.

Már ennek a jegyében különböző szurkolócsalogató akciókat szerveznek a hat győri bajnoki mérkőzésre, illetve a Magyar Kupa- és a Ligakupa-találkozókra.

NB I, 18. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Március 1., péntek 17.00 PMFC–MTK (Tv: Sport1) Solymosi Péter
19.00 Eger–Diósgyőri VTK (Tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Március 2., szombat 14.00 KTE-Phoenix Mecano–DVSC-Teva (Tv: M1) Vad II István
16.00 Haladás–Siófok Oláh Gábor
16.00 Újpest–MVM Paks (Tv: Sport2) Becséri Dániel
18.30 Kaposvár–Győri ETO (Tv: Sport1) Szabó Zsolt
Március 3., vasárnap 16.30 Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1) Farkas Ádám
18.30 Bp. Honvéd–Videoton (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik