NB I: Ez gyalázatos meccs volt; 15 százalékot adtunk ki - Véber

Vágólapra másolva!
2014.09.19. 21:49
Újra rendkívül kritikusan értékelte csapata, a Pécsi MFC csapatát Véber György vezetőedző a Paks elleni, hazai pályán 1–1-re végződött NB I-es mérkőzés után.

„Mindennel elégedetlen voltam. Kimondom, ez egy gyalázatosan rossz mérkőzés volt. Az ellenfél játékával nem akarok foglalkozni, az Aurél dolga. A mi csapatunk… A múlt héten viszonylag jó futballt mutattunk be, amiről egész héten azt szajkóztam, hogy el kell felejteni, és menni, menni tovább. Ma viszont megint nem láttam nyomaiban sem viszont abból semmit, amire ez a csapat képes. Ettől függetlenül az az egy pozitívum megtörtént, hogy egy semmiből elveszített mérkőzést a semmiből döntetlenre hoztunk, úgyhogy örüljünk az egy pontnak” – nyilatkozta a Duna Tv-nek Véber György, a pécsiek edzője. Véber György, a pécsiek edzője.

„Sajnos már a keddi Ligakupa-mérkőzésen láttam jeleit [a visszaesésnek], és értékeltem emelt hangon a meccset. Aki kritikus, szakmai szemmel nézte a mai összecsapást, láthatta, hogy a magyar futball minden gyengesége, baja benne volt. Ez a hullámzás, ami az idegeimre megy. Egy hete is messze voltunk a tökéletestől, de ekkora különbség nem lehet. A csapat tudásának hetvenöt százalékát ki kellene vinni a pályára, ez ma maximum tizenöt volt. Debrecenben volt hetvenöt, ott az elég volt a győzelemre, ma ez egy pontot ért” – mondta Véber.

„Engem nem érdekel, milyen a győzelem. Volt hátra két perc, óriási hiba volt faultolni a háttal álló ellenfelet. A játékunkkal nem igazán tudtunk felülkerekedni, de az ellenfelünk sem. A második félidőben kicsit jobban játszottunk, az elsőben a Pécs volt a jobb. Egy-két kontrát jól vezettünk, sajnálom, hogy így alakult, de összességében az iksz reálisabbnak tűnik” – adott gyorsösszegzést a másik tréner, Csertői Aurél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik