NB I: Extrém szituáció lesz, a nézők nélküli futballra fel kell készülni – Batik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.10. 21:27
Már csak két hét és újra tétmeccset játszik a Budapest Honvéd, méghozzá az MTK Budapest ellen a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. A kispestiek védője, Batik Bence az NSO Tv-nek mesélt arról, mire lehet elég ez az időszak, mennyire lesz furcsa szurkolók nélkül játszani, de arról is beszélt, hogy a kényszerszünet miatt alaposan felborulhatnak az erőviszonyok a bajnokságban.

Edzés előtt beszélgettünk Skype-on keresztül Batik Bencével, aki nem titkolta: nagyon boldog, hogy újra együtt készülheti kispesti csapattársaival.

„Nagyon szuper volt újra elkezdeni az edzéseket, mint amikor egy kisgyereknek hosszú idő után visszaadják a játékát. A csapaton is látszódik, hogy mennyire várta már mindenki ezt a pillanatot. Persze, ott a másik oldal is, hogy nagyon sok volt ez a kihagyás, de úgy látom, egyelőre a motiváció fölülkerekedik mindenen, úgyhogy nagyon jó volt visszatérni a társak közé.”

Videónkban a védő elmeséli, hogyan zajlanak az edzések; mennyire lesz nehéz visszanyerni a kényszerszünet előtti bombaformáját, de szóba kerül a szurkolók hiánya és az erőviszonyok felborulása is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik