NB I: „Extra teljesítményekkel, nagy győzelem az Újpest ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.21. 21:43
A Kecskemét labdarúgócsapata két öngóllal nyert 2–0-ra az Újpest ellen hazai pályán az NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzésén. A hazaiak vezetőedzője, Bekő Balázs és a vendégek mestere, Nebojsa Vignjevics értékelte a találkozót a Sport 

„Nagy győzelmet arattunk. Nyilván kellett ehhez extra egyéni teljesítmény és pici szerencse is, de emellett kitettük szívünket-lelkünket a pályára, masszívak voltunk és jó kontrákat vezettünk. Az Újpest egy nagyon jó csapat és bár volt lehetőségeik, a szerencsével hadilábon álltak. A szurkolóink nagyon megérdemelték, hogy sikeresen zárjuk az őszi szezont hazai pályán és nagyon boldog vagyok, hogy a közönség és a csapat egymásra talált” – értékelte a mérkőzést a Sport Tv-nek Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője.Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője.

„Az első félidőben két szerencsétlen öngólt is vétettünk, de mentünk tovább, megpróbáltunk nem foglalkozni ezzel a két szituációval. Nem uraltuk a középpályát, néhány labdát, néhány rövid passzt eladtunk, szétesett a játékunk. A Kecskemét ezekből a hibáinkból élve tudott kontratámadásokat vezetni. Bár nekünk is megvoltak a helyzeteink, a gólok elmaradtak. Kim Ojónak remek fejjátéka van, erre a mérkőzésre is felkészült, voltak lehetőségei. De a második félidőben látható volt, hogy elfáradt. Ahogy jönnek egymás után a meccsek tapasztalatával sokat segíthet a csapatnak és reméljük a gólok is hamarosan érkeznek tőle” – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest mestere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik