NB I: „Ez nagyon kevés lesz a Videoton és a Fradi ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 21:14
A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén nem bírt egymással a Paks és a Budapest Honvéd. A gól nélküli találkozó után a zöld-fehérektől Csertői Aurél vezetőedző, míg a kispestiektől az eltiltott Marco Rossi helyett Tóth Iván megbízott edző értékelt a Duna Televíziónak.

„Brusztolós meccs volt. A Honvéd masszívan védekezett, a támadójátékunk nem volt megfelelő. Minőségibb játékot kellett volna nyújtani a csapatnak. Megvoltak a szituációk, de rosszul oldottuk meg azokat, pontatlanok voltunk a végjátékban, saját magunknak köszönhetjük, hogy nem rúgtunk gólt. Ha néhány kontrát pontosabban játszunk végig, akkor jött volna a gól is. Ez a játék nagyon kevés lesz a Videoton és a Ferencváros ellen” – értékelt Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője.Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője.

„A gól sajnos nem jött össze. A támadójátékunk hagyott kívánni valót maga után. Kevés helyzetet dolgoztunk ki, inkább a taktikai harc dominált az egész mérkőzésen. A végén azért küldtük feljebb a játékosokat, hogy feljátsszuk a labdát a csatárnak és a lecsorgó kísérleteket pedig megpróbáljuk beverni. Az első félidőben nem tudtuk megtartani a labdát, a másodikban pedig kevés volt az átütő erő. Azzal elégedett vagyok, hogy nem kaptunk gólt és nem kaptunk ki. Három pontért jöttünk, de most az egyet is meg kell becsülni. Igazságos döntetlen született” – mondta a Budapest Honvéd megbízott edzője, Tóth Iván.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik