NB I: Elvégeztük a feladatot, most riválisainkon a sor - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 21:49
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt, melynek vezetőedzője, Selymes Tibor a találkozót közvetítő Sport Televíziónak elmondta, a második félidőben úgy játszottak, ahogy a bennmaradáshoz mindig is kellene. Az FTC-t irányító Thomas Doll bosszús, mert az első gól után nem tudták lezárni a meccset.

Thomas Doll (a Ferencváros vezetőedzője): – Az első húsz percben jól játszottunk, utána nem, további gólokat kellett volna szereznünk és akkor a játékunk teljesen másképp nézett volna ki. Úgy érzem, a játékosok egy kicsit a közönségnek szerettek volna játszani, trükköztek, de ez ezen a szinten nem fér bele. Szeretném, ha elérnénk arra a szintre, hogy az első találatunk után megszerezzük a másodikat és a harmadikat is, és akkor megnyugodna a csapat. Nagyon örülök a három pontnak, sorozatban ötödször nyertünk, amire tíz éve nem volt példa, de még nagyon sokat kell dolgoznunk. Érzelmekkel túlfűtött ember vagyok, ezért mérgelődtem, amikor kimaradtak a helyzeteink. Mérkőzésről mérkőzésre javulunk, mi elvégeztük a házi feladatot, most riválisainkon a sor.Thomas Doll (a Ferencváros vezetőedzője): – Az első húsz percben jól játszottunk, utána nem, további gólokat kellett volna szereznünk és akkor a játékunk teljesen másképp nézett volna ki. Úgy érzem, a játékosok egy kicsit a közönségnek szerettek volna játszani, trükköztek, de ez ezen a szinten nem fér bele. Szeretném, ha elérnénk arra a szintre, hogy az első találatunk után megszerezzük a másodikat és a harmadikat is, és akkor megnyugodna a csapat. Nagyon örülök a három pontnak, sorozatban ötödször nyertünk, amire tíz éve nem volt példa, de még nagyon sokat kell dolgoznunk. Érzelmekkel túlfűtött ember vagyok, ezért mérgelődtem, amikor kimaradtak a helyzeteink. Mérkőzésről mérkőzésre javulunk, mi elvégeztük a házi feladatot, most riválisainkon a sor.

Selymes Tibor (a Kaposvár vezetőedzője): – Az első félidő első húsz percét átaludtuk, nagyon bátortalanul futballoztunk. A második játékrészre felébredtünk, elvihettünk volna egy pontot a Ferencváros otthonából. Ha mindig azt játszanánk, amit a szünet után, akkor sikerülne a bennmaradás. Amíg van matematikai esélyünk, addig harcolni fogunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik