NB I: El kell hinni, hogy legyőzhető a Fradi - Miriuta

Vágólapra másolva!
2015.03.06. 19:50
Miriuta László, a Győri ETO vezetőedzője szerint csak akkor győzhetik le a Ferencvárost, ha a csapatjáték tökéletesen működik és a kulcsjátékosok is a legjobb formájukat hozzák. A két csapat szombat kora délután mérkőzik meg az Üllői úton a labdarúgó NB I 19. fordulója keretében.

„Nagyon jó csapat a Ferencváros, győzelemmel kezdte a szezont, míg mi sajnos csak döntetlennel, de a Videoton elleni második félidőben nyújtott teljesítményünkre természetesen építeni lehet – mondta Miriuta az eto.hu-nak. – El kell hinni az egész csapatnak, hogy legyőzhető a Fradi, csak pozitívan szabad hozzáállni a meccshez.”

A vezetőedző hozzátette: mindennek alapja a megbízható egységes csapatjáték, de fontos az is, hogy a kulcsemberek jól teljesítsenek, szerinte csak így tudnak a Ferencváros fölé kerekedni.

„Szeretnénk a korábban látott agresszív játékunkat nyújtani, szeretnénk sok labdát szerezni, menni fogunk előre, hisz nincs mitől félnünk – folytatta a győriek szakvezetője. – Bízom abban, hogy többen elkísérik a csapatot majd Budapestre. Nagyon fontos számunkra, hogy megfeleljünk a közönség elvárásainak is, hiszen a Videoton elleni szurkolás sokat jelentett számunkra, éppen ezért nem kaphatunk ki az Üllői úton, és ha minden jól alakul, akkor az év első győzelmét éppen szombaton fogjuk aratni.”

Az ETO honlapja szerint Miriuta a Videoton elleni múlt vasárnapi bajnoki (2–2) második félidejére kifutó tizeneggyel (Kamenár – Brdarovszki, Lipták, Lang, Ibanez – Priso, Bucsa, Windecker, Koltai – Priskin, Pátkai) áll ki az Üllői úton.

A Győr a 10., a Fradi a 4. helyen várja a mérkőzést.

LABDARÚGÓ NB I, 19. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Március 6., péntek
19.00 Paksi FC–Puskás Akadémia (tv: Sport1) Solymosi Péter
Március 7., szombat
14.00 Ferencváros–Győri ETO (tv: Duna)
Iványi Zoltán
16.00 Lombard Pápa–Dunaújváros PASE Andó-Szabó Sándor
16.00 Kecskeméti TE–Diósgyőri VTK (tv: Sport1) Vad II István
16.00 Pécsi MFC–Szombathelyi Haladás Farkas Ádám
18.30 Videoton FC–Nyíregyháza Spartacus FC (tv: Sport1) Németh Ádám
Március 8., vasárnap
16.30 Bp. Honvéd–MTK Budapest (tv: Duna) Pintér Csaba
18.30 Debreceni VSC–Újpest FC (tv: Sport2)
Erdős József
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik