Ferencváros: egy nagy igazolásra van még keret

Vágólapra másolva!
2013.07.20. 06:49
null
Orosz Pál (balra) és Kubatov Gábor a szurkolói ankéton <a href="http://www.fradi.hu" target="_blank">(Fotó: fradi.hu)</a>
Szurkolói ankéttal és nyilvános edzéssel vezette fel pénteken az új szezont a Ferencváros labdarúgócsapata. Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Orosz Pál, a zrt. vezérigazgatója ismertette a Népligetben a megjelent drukkerekkel a közelmúlt legfontosabb történéseit, amelyből kiderült, hogy még egy „nagy igazolásra” van keret a Fradinál.

 

Az ulloi129.hu beszámolója szerint még két külföldi játékos van képben, akik közül az egyik megszerzésére jut keret a Ferencvárosnál, valószínűleg védőposzton.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a szurkolói ankéton beszélt arról is, hogy őszre várható az új Fradi sör megjelenése, amely a stadionban is árusítható lesz. Két nagy céggel áll tárgyalásban a klub, amelyekkel hosszú távú szponzorációs megállapodásban gondolkodnak.

Az ankéton az is elhangzott, hogy Hollandiából nemcsak játékosok (Valpoort és Tuijp), hanem fizioterapeuták is érkeztek a csapat mellé.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik