NB I: Diósgyőrben és Békéscsabán sem kötelező a klubkártya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 17:11
Az NB I 2015/2016-os idényében klubkártya nélkül lehet megtekinteni a Békéscsaba és a Diósgyőr hazai mérkőzéseit. A döntés mindkét esetben a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségének határozatát követte, amely szerint az MLSZ a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a klubok számára a szurkolói kártya használatát.

„Üdvözöljük a szövetség döntését – idézi Szabó Tamást, a DVTK ügyvezetőjét a klub honlapja. – Szeretettel várjuk mérkőzéseinken mindazon szurkolóinkat, akik az elmúlt időszakban távol maradtak a Diósgyőri Stadionban megrendezett találkozóktól. Terveink szerint a DVTK-klubkártya mostantól elsősorban egyfajta kedvezménykártyaként funkcionál. A klubkártyával rendelkező szurkolóink a következő bajnokságra szóló bérletük megvásárlásakor az őszi szezonban kettő hazai találkozót tekinthetnek meg ingyenesen.”a DVTK ügyvezetőjét a klub honlapja. – Szeretettel várjuk mérkőzéseinken mindazon szurkolóinkat, akik az elmúlt időszakban távol maradtak a Diósgyőri Stadionban megrendezett találkozóktól. Terveink szerint a DVTK-klubkártya mostantól elsősorban egyfajta kedvezménykártyaként funkcionál. A klubkártyával rendelkező szurkolóink a következő bajnokságra szóló bérletük megvásárlásakor az őszi szezonban kettő hazai találkozót tekinthetnek meg ingyenesen.”

A Békéscsaba a honlapján kiadott közleményben azt írja, bár a találkozókat klubkártya kiváltása nélkül is meg lehet tekinteni, „az MLSZ közleményből az is világosan látszik, hogy ettől függetlenül a belépőjegy és/vagy bérlet vásárláskor továbbra is szükséges a személyi adatok megadása. A Békéscsaba 1912 Előre nem teszi kötelezővé a klubkártya kiváltását, de kifejezetten ajánlja.”

A csabaiak azt is kiemelték, hogy a klub külön pénztárakat biztosít majd a klubkártyával és anélkül érkező látogatók számára, ezek egyértelműen jelölve lesznek a bejáratoknál.

„Szintén lényeges tudnivaló, hogy a mérkőzések napján nem lehet majd klubkártyát és/vagy bérletet váltani. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy a kiadott és megjelent közleményektől függetlenül váltsák ki klubkártyájukat, hiszen ezzel elkerülhetik a hosszas beléptetési procedúrát” – írja az 1912elore.hu.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik