NB I: Dibusz szerint nem volt egyszerű a Honvéd elleni meccs

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.09.17. 21:07
Nem volt egyszerű a Budapest Honvéd elleni, szombat esti bajnoki, mert emberhátrányba is került a Ferencváros, de végül legyőzte a címvédőt, és jobb arcát mutatta, mint a szezon elején – mondta Dibusz Dénes, a zöld-fehérek kapusa vasárnap az M1 tv-csatornán.

Dibusz Dénest azt követően kérdezték, hogy a Ferencváros szombaton 3–1-re győzött a Bozsik József Stadionban a címvédő kispestiek vendégeként.a Ferencváros szombaton 3–1-re győzött a Bozsik József Stadionban a címvédő kispestiek vendégeként.

Elmondta: nem úgy kezdték a szezont, ahogy akarták, de az elmúlt két mérkőzés jól sikerült, más arcát mutatta az együttes. Jobban, hatékonyabban játszanak, örül, hogy erős ellenfelekkel szemben sikerült hat pontot szerezniük – tette hozzá.

Kiemelte: a bajnok ellen harcolták ki a győzelmet. „Nem volt egyszerű mérkőzés", emberhátrányba is kerültek, de ismét meg tudták szerezni a vezetést azután, hogy a Honvéd büntetőből egyenlített. Az FTC a győzelemmel feljött a második helyre a tabellán, és megelőzte a kispestieket.

Azzal kapcsolatban, hogy a mezőnyben a második legkevesebb gólt kapta a Ferencváros, Dibusz Dénes elmondta: több változás is volt nyáron a csapatban, a védelembe is érkeztek új emberek, ami nehezítette a helyzetet, de minőségi játékosok jöttek, akik szerencsére gyorsan be tudtak illeszkedni.

Arról, hogy a Ferencváros kiesett az Európa-liga-selejtező második fordulójában, azt mondta: a dán Midtjylland elleni hazai mérkőzés 44. percéig „szenzációsan" játszottak, utána azonban jött egy kiállítás, egy büntető, és nem tudták kontrollálni a találkozót. Majd – folytatta – jöttek a sérülések, amelyek természetesen a futball velejárói, de erre ráment a bajnokság első néhány mérkőzése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik