NB I: Carrillo a Fradit méltatja, Doll felkészült a Vidire

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.23. 12:05
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője hisz a játékosaiban, Joan Carrillo, a Videoton trénere a klub szurkolóit örvendeztetné meg egy újabb győzelemmel. Az NB I 15. fordulójának legnagyobb rangadója a 16.30-kor kezdődő Videoton–FTC.

„A Ferencváros az egyik legnagyobb klub Magyarországon, ezen kívül nagyon sok szurkolója van a csapatnak, és elismerésre méltó a zöld-fehérek történelme is. Az edzőjük, Thomas Doll is nagyszerű szakember, aki új elképzeléseket is magával hozott a magyar mezőnybe. A Ferencvárosnál nap mint nap keményen dolgoznak azért, hogy folyamatosan fejlődjön a csapat. Biztos, hogy nehéz meccs vár ránk, és abban is biztos vagyok, hogy mindkét csapat győzelemre játszik. Mi ezen a héten is rengeteget dolgoztunk azért, hogy vasárnap győztesen hagyjuk el a pályát. A megszokottnál is jobban akarunk nyerni, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos a szurkolóink számára is ez a rangadó” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Joan Carrillo, az együttes vezetőedzője.Joan Carrillo, az együttes vezetőedzője.

Thomas Doll, a Ferencváros trénere is nehéz mérkőzésre számít.

„A Videotonnak számtalan jó meccse volt már az idén, nagyon jó csapat, amely joggal van a tabella élén – mondta Doll a fradi.hu-nak.– A fehérváriak erősek a védekezésben, jók a kontratámadásaik, és játékosaik egyénileg is kiemelkednek, bátran felvállalják az egy az egy elleni helyzeteket. A legjobb teljesítményünket kell nyújtani, hogy győzzünk Székesfehérváron. Várjuk már a találkozót, készen állunk a Vidire.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik