NB I: Borzasztó pénzügyi problémák - Lengyel a 0-4 után is dicsért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.19. 21:08
Meg sem állt négy gólig odahaza az Újpest a Lombard Pápa ellen a labdarúgó NB I huszonnegyedik fordulójának záró mérkőzésén. Lengyel Ferenc, a vendégek vezetőedzője a csúfos vereség ellenére is megdicsérte játékosait, mivel a csapat napi gondokkal küszködik.

„Voltak jó teljesítmények a csapatomban, dicsérem őket. Egyrészt a védekezésben is egy-két ember jó teljesítményt nyújtott, másrészt pedig eljutottunk néhányszor a kapuig, ki tudtunk alakítani helyzeteket, csak nem sikerült kihasználni azokat– mondta Lengyel Ferenc, a Lombard Pápa vezetőedzője a Sport Tv-nek. – A sikertelenséget elsősorban annak tudom be, hogy borzasztó problémáink vannak, ez most már nem titok, a csapatnál nagyon nagy pénzügyi gondok vannak. Így a fejek sem tiszták, napi gondokkal küzdünk hónapok óta. Ezt próbáltuk hónapokig takargatni, de a mai teljesítmény is mutatta, hogy innentől kezdve olyan anyagi segítség kell, amely kimozdítja a csapatot ebből az állapotból. Csak dicsérni tudom a csapatot, járnak edzésre és nagyon fegyelmezetten, valamint jó hangulatban végzik a munkájukat. Igaz, most már egyre inkább beletörődött állapotot látok.” Lengyel Ferenc, a Lombard Pápa vezetőedzője a Sport Tv-nek. – A sikertelenséget elsősorban annak tudom be, hogy borzasztó problémáink vannak, ez most már nem titok, a csapatnál nagyon nagy pénzügyi gondok vannak. Így a fejek sem tiszták, napi gondokkal küzdünk hónapok óta. Ezt próbáltuk hónapokig takargatni, de a mai teljesítmény is mutatta, hogy innentől kezdve olyan anyagi segítség kell, amely kimozdítja a csapatot ebből az állapotból. Csak dicsérni tudom a csapatot, járnak edzésre és nagyon fegyelmezetten, valamint jó hangulatban végzik a munkájukat. Igaz, most már egyre inkább beletörődött állapotot látok.”

„Régóta vártunk erre a sikerre, nagyon elégedett vagyok a játékkal, az eredménnyel, mindennel – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Eddig is megvoltak a helyzeteink, csak nem tudtuk gólra váltani azokat, most végre sikerült. Bízom benne, hogy továbbra is ilyen eredményesek leszünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik