NB I: Boldogok lehetünk az eredménnyel - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.23. 19:31
Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője a helyzetkihasználást leszámítva elégedett volt csapata játékával, míg a vasárnap esti székesfehérvári bajnokin egy pontot zsákmányoló (0–0) Ferencváros szakvezetője, Thomas Doll boldog az eredménnyel. Edzői gyorsértékelések az MTVA kamerája előtt.

JOAN CARRILLO, a Videoton vezetőedzője: – Tudtuk előre, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Nagyon sokat dolgozott a csapat, rengeteg veszélyes helyzetet sikerült kidolgoznunk, és csak egy nagyon pici hiányzott ahhoz, hogy nyerjünk. Előfordul, hogy egy csapat sok helyzetet dolgoz ki, mégsem nyer. Ebben javulni kell, ez nem is kérdés, de nem aggódom különösebben, a jövő héten beletesszük a szükséges munkát, és ebben is jobbak leszünk. Sikerült irányítanunk, többet birtokoltuk a labdát, az utolsó pillanatig küzdöttek a játékosok, ezzel maximálisan elégedett vagyok. S hogy vezetjük a tabellát? Jó teljesítményt nyújtottunk az eddigi tizenöt fordulóban, jó úton vagyunk afelé, hogy elérjük a célunkat, de nem szabad elfelejteni, hogy aki a fél távnál vezet, az még semmit sem nyert.JOAN CARRILLO, a Videoton vezetőedzője: – Tudtuk előre, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Nagyon sokat dolgozott a csapat, rengeteg veszélyes helyzetet sikerült kidolgoznunk, és csak egy nagyon pici hiányzott ahhoz, hogy nyerjünk. Előfordul, hogy egy csapat sok helyzetet dolgoz ki, mégsem nyer. Ebben javulni kell, ez nem is kérdés, de nem aggódom különösebben, a jövő héten beletesszük a szükséges munkát, és ebben is jobbak leszünk. Sikerült irányítanunk, többet birtokoltuk a labdát, az utolsó pillanatig küzdöttek a játékosok, ezzel maximálisan elégedett vagyok. S hogy vezetjük a tabellát? Jó teljesítményt nyújtottunk az eddigi tizenöt fordulóban, jó úton vagyunk afelé, hogy elérjük a célunkat, de nem szabad elfelejteni, hogy aki a fél távnál vezet, az még semmit sem nyert.

THOMAS DOLL, a Ferencváros vezetőedzője: – A mezőny legjobb csapata ellen játszottunk, egy-két esetet leszámítva a fiúk jó munkát végeztek a védekezésben, s amikor kellett, akkor a nagyon jó teljesítményt nyújtó Dibusz Dénes védett. Azzal viszont nem voltunk elégedettek, hogy hamar elveszítettük a labdát. Nem birtokoltuk eleget a labdát, megint hiányzott az utolsó passz az akciók végén, ez akadályozott meg minket abban, hogy nyomás alá helyezzük az ellenfél védelmét. Az eredménnyel azonban boldogok lehetünk. Miként értékelem Somália játékát a középpálya közepén? Jó munkát végzett, semlegesíteni tudta az ellenfél egyik nagyon veszélyes játékosát, Kovács Istvánt. A tabella? Valóban jócskán le vagyunk maradva a Videotontól, de ne felejtsük el, hogy a bajnokság második felében sokkal többször játszunk majd a saját stadionunkban, a nehéz ellenfelekkel otthon találkozunk, és senkinek sem lesz könnyű dolga, ha el akarja vinni a három pontot.

EMLÉKEZTETŐ

LABDARÚGÓ NB I
15. FORDULÓ

Videoton–Ferencváros 0–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik