NB I: Bognár Istvánnak jövök egy pezsgővel - Véber

Vágólapra másolva!
2014.03.28. 22:15
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 22. fordulójának záró mérkőzésén a Mezőkövesd saját közönsége előtt 1–0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd ellen. A hazaiakat irányító Véber György – aki jön egy pezsgővel a gólpasszt jegyző Bognár Istvánnak – a találkozót közvetítő Sport Televízió kamerája előtt elmondta, megérdemelten nyerték meg a meccset, míg a kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi úgy véli, ha egész éjszaka játszanak, akkor sem szereznek gólt.

Véber György (a Mezőkövesd vezetőedzője): – Szenzációs helyzetfelismerés után szereztünk vezetést, de Bognár Istvántól a kvalitásai alapján ezt várom. Zseniális dolgot művelt, jövök neki egy üveg pezsgővel, mert megígértem, hogy ha ilyen helyzetek után találunk a kapuba, akkor azt jutalmazom. Óriási taktikai harc folyt a pályán, jobb csapatot győztünk le, de az alázat, a fegyelem ma megvolt bennünk. Kemenes Szabolcs (a Honvéd kapusa – a szerk.) az imént nagyon korrektül elismerte a folyosón, hogy egy kapura lövésük volt, nekünk pedig egygólos előnyben kontrákból további három-négy lehetőségünk is adódott. Nagy különbségű győzelmet is arathattunk volna, bár a Honvéd játszott meddő mezőnyfölényben, de pontosan erre számítottunk. A végén a kihagyott helyzetek majdnem megbosszulták magukat. Nagyon sokat tettünk a győzelemért, le a kalappal a csapat előtt, mert egy erősebb, jobb csapatot vertünk meg, de úgy gondolom, megérdemelten. Menougong lelkének jót tesz a győztes gól, mert mostanában nem volt a kezdőcsapat tagja, hiszen ebben a rendszerben egy csúcsékkel játszunk, és a múlt héten Rajczi Péter kapott lehetőséget. Vele kapcsolatban Szlezák Zoli (a Mezőkövesd másodedzője) megjegyezte, hogy kivettük a féket, úgyhogy most van humor is az öltözőben. Nem volt szép meccs, de pontosan tudtuk, hogy ez vár ránk.Véber György (a Mezőkövesd vezetőedzője): – Szenzációs helyzetfelismerés után szereztünk vezetést, de Bognár Istvántól a kvalitásai alapján ezt várom. Zseniális dolgot művelt, jövök neki egy üveg pezsgővel, mert megígértem, hogy ha ilyen helyzetek után találunk a kapuba, akkor azt jutalmazom. Óriási taktikai harc folyt a pályán, jobb csapatot győztünk le, de az alázat, a fegyelem ma megvolt bennünk. Kemenes Szabolcs (a Honvéd kapusa – a szerk.) az imént nagyon korrektül elismerte a folyosón, hogy egy kapura lövésük volt, nekünk pedig egygólos előnyben kontrákból további három-négy lehetőségünk is adódott. Nagy különbségű győzelmet is arathattunk volna, bár a Honvéd játszott meddő mezőnyfölényben, de pontosan erre számítottunk. A végén a kihagyott helyzetek majdnem megbosszulták magukat. Nagyon sokat tettünk a győzelemért, le a kalappal a csapat előtt, mert egy erősebb, jobb csapatot vertünk meg, de úgy gondolom, megérdemelten. Menougong lelkének jót tesz a győztes gól, mert mostanában nem volt a kezdőcsapat tagja, hiszen ebben a rendszerben egy csúcsékkel játszunk, és a múlt héten Rajczi Péter kapott lehetőséget. Vele kapcsolatban Szlezák Zoli (a Mezőkövesd másodedzője) megjegyezte, hogy kivettük a féket, úgyhogy most van humor is az öltözőben. Nem volt szép meccs, de pontosan tudtuk, hogy ez vár ránk.

Marco Rossi (a Budapest Honvéd vezetőedzője): – Mérges vagyok, mert nem kellett volna kikapnunk ezen a mérkőzésen. Domináltunk, de a Mezőköved az egyetlen lehetőségéből gólt szerzett, utána pedig futottunk az eredmény után. Miután emberelőnybe kerültek, több kontratámadást is tudtak vezetni. Elégedetlen vagyok. Ha egész éjszaka játszunk, akkor sem rúgunk gólt, de ha nem használjuk ki a helyzeteinket, akkor meccset sem tudunk nyerni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik