NB I: Bódi Ádám nélkül kezdte a felkészülést a Loki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 13:48
Délelőtt a konditeremben tartott foglalkozást Györky Gábor pálya- és erőnléti edző, majd futás szerepelt a programban, délután már a labda is előkerül – írja hétfői hírében az NB I-es debreceni labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

Az első napon mindenki megjelent a pallagi edzőközpontban, ám betegség miatt Bódi Ádám – aki a kölcsönjáték után a napokban végleg visszatért a Videotontól – pihenőt kapott, míg a műtét után lábadozó Aleksandar Jovanovic biciklizett – írja a dvsc.hu. Tomás Kosicky a héten még nem tud teljes értékű munkát végezni ujjsérülés miatt.Bódi Ádám – aki a kölcsönjáték után a napokban végleg visszatért a Videotontól – pihenőt kapott, míg a műtét után lábadozó Aleksandar Jovanovic biciklizett – írja a dvsc.hu. Tomás Kosicky a héten még nem tud teljes értékű munkát végezni ujjsérülés miatt.

„Öthetes felkészülési programot állítottunk össze, ezen a héten a szerda, a péntek és a szombat kivételével naponta kétszer edzünk – idézi a honlap Herczeg András vezetőedzőt. – Most hétvégén még nem lesz edzőmérkőzés, de jövő hét szombattól már folyamatosan játsszuk a felkészülési találkozókat. Június 30-án Nyíregyházán lépünk pályára, a következő héten a Kisvárda ellen mérkőzünk meg, majd a negyedik hétre két meccs van lekötve: a Vác és az Arad lesz az ellenfél.”

Hír a Loki háza tájáról, hogy visszatért az előző idényt Cegléden kölcsönben töltő Kerekes Krisztián, és csatlakozott a kerethez Kóródi Nándor, aki tavasszal – hosszú sérülés után felépülve – a második csapatban futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik