NB I: BL-főtáblára igyekvő klub jelentkezett Sallai Rolandért

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2017.08.08. 10:20
null
Sallai Roland mindenképpen külföldön folytatná pályafutását (Fotó: AFP)
A Nemzeti Sport információi szerint nemcsak a görög Panathinaikosz, hanem a ciprusi APOEL is bejelentkezett Sallai Rolandért, a Puskás Akadémia 20 éves labdarúgójáért, aki az elmúlt szezonban az olasz Palermóban szerepelt kölcsönben, és pillanatnyilag Felcsúton edz.

 

Az APOEL 26 aranyérmével rekordbajnok Cipruson, a legutóbbi öt kiírást megnyerte, és a cseh Slavia Praha lesz az ellenfele a BL-selejtező playoffkörében – azaz legrosszabb esetben az El-ben lesz főtáblás.

„Vannak álmaim, és nem is szeretnék lemondani róluk, de a helyzet nem ilyen egyszerű – mondta a Nemzeti Sportnak a karrierjét mindenképpen külföldön folytatni szándékozó Sallai Roland. – A menedzsereim folyamatosan tárgyalnak a jövőmről, egyeztetnek, ajánlatokat hallgatnak meg, és előfordul, magam is az újságokból értesülök róla, mikor melyik csapattal hoznak hírbe. Egyelőre nincs konkrétum, velem még senki sem tárgyalt. Csupán egyvalami biztos: hiányzik a játék.”

„Számomra egy a fontos, a fiam fejlődése – mondta Sallai Tibor, az egykori kiváló NB I-es labdarúgó, a háromszoros válogatott Roland édesapja. – Olyan helyre kell mennie, ahol rendszeresen játéklehetőséghez jut, ahol megbecsülik. A Palermo visszavinné, sőt kivásárolná Rolit, de azt hallottam, a vételárban messze állnak egymástól az álláspontok. A döntés a fiam kezében van. Kapkodni nem szabad, de egy-két héten belül megoldást kell találni, mert Rolinak játszania kell, hogy újra bizonyíthasson.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik