NB I: Benczés nagyon csalódott egy-két teljesítmény miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 23:21
Benczés Miklóst, a Puskás Akadémia vezetőedzőjét egy-két játékosa teljesítménye nagyon csalódottá tette, míg fehérvári kollégája, Joan Carrillo a győzelem ellenére is lát fejlődési lehetőséget.

Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője: – Tudtuk az elején, hogy nehéz meccs vár ránk, mert a Puskás Akadémia egy szervezetten játszó csapat. Később ugyan betaláltunk, de ha a büntető bemegy, az jócskán megkönnyítette volna a dolgunkat. A fiúk végig tisztességesen hajtottak, elégedett vagyok a hozzáállással. Ugyan hárommal nyertünk, de egy ilyen meccsen bármi előfordulhat. Mindig van miben fejlődni: emberelőnyben túlzottan középre vittük a játékot, a második játékrészben sikerült azonban nagyobb sebességre kapcsolnunk.Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője: – Tudtuk az elején, hogy nehéz meccs vár ránk, mert a Puskás Akadémia egy szervezetten játszó csapat. Később ugyan betaláltunk, de ha a büntető bemegy, az jócskán megkönnyítette volna a dolgunkat. A fiúk végig tisztességesen hajtottak, elégedett vagyok a hozzáállással. Ugyan hárommal nyertünk, de egy ilyen meccsen bármi előfordulhat. Mindig van miben fejlődni: emberelőnyben túlzottan középre vittük a játékot, a második játékrészben sikerült azonban nagyobb sebességre kapcsolnunk.

Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője: – Nagy veszteség volt Tóth II Balázs sérülés miatti kiválása, ráadásul gólt is kaptunk. Létszámhátrányban is szervezetten játszottunk, sokáig tartotta magát a csapat a jó formában levő Videoton otthonában. A végén sajnos megrogytunk, és az ellenfél kihasználta a hibáinkat. Két fiatal szélső védőmre, úgy érzem, nem lehet panasz, viszont egy-két teljesítmény miatt nagyon csalódott vagyok. Előzetesen felhívtuk a figyelmet több dologra, mit nem szabad csinálni a Videoton ellen, mégis erőltettük őket.

Forrás: Sport Tv

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik