NB I: A kihagyott helyzetek... - Szivics és Tokody értékelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.01. 16:34
Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője és Tokody Tibor, a Győri ETO megbízott edzője is a kimaradt helyzeteket sajnálja a két csapat egymás ellen bajnokija után.

„Tudtuk, hogy várni kell a pillanatot, sikerült is kiegyenlítenünk. Sajnos kaptunk egy gólt, amikor nem figyeltünk. Utána sikerült kiegyenlítenünk, közel álltunk a győzelemhez, de a Győr otthonában az egy pont nem annyira rossz. Pici hiányzott a sikerhez, de amikor helyzeteink vannak, fel kell tenni az i-re a pontot" – mondta Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője a találkozót közvetítő M1-nek.Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője a találkozót közvetítő M1-nek.

A Győri ETO megbízott edzője, Tokody Tibor is a kihagyott lehetőségekben látja a legnagyobb problémát.

„Mezőnyben egyenrangúak voltak a csapatok, nekünk több helyzetünk volt, amelyekből sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni. Az elmúlt hetek szokásos hibájából ismét gólt kaptunk: nekünk volt kontrázási lehetőségünk, de megpattanó után ők jöttek vissza, és kaptunk egy ilyen gólt" – mondta Tokody, aki Horváth Ferenc tegnapi távozása után vette át a csapat irányítását.

„Biztos, hogy a koncentrációban is hiba van, az biztos, hogy a játékosoknak magukat kell legyőzniük, itt profi játékosok vannak, el kell viselniük a terhet Győrben. Saját magukkal is többet kell foglalkozniuk, hogy a helyzeteket – amelyből nem csak egy-kettő szokott lenni – sokkal nagyobb százalékban értékesíthessék."

Tokody: Rendet kell tenni a győri fejekben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik