NB I: az MTK egy nappal korábban fogadja a DVSC-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 14:52
Az eredetileg kiírt szombati időponthoz képest egy nappal korábban, augusztus 1-jén, pénteken rendezik meg az MTK–DVSC-Teva mérkőzést a labdarúgó NB I 2. fordulójában.

A DVSC-Teva vezetősége azzal a kéréssel fordult az MLSZ-hez, hogy a jövő héten esedékes nemzetközi kupamérkőzése miatt engedélyezze, hogy az MTK Budapest csapatával, augusztus 2-a, szombat helyett, egy nappal korábban, pénteken játsszon. A Magyar Labdarúgó-szövetség és klubunk is hozzájárult a napcseréhez. Mindössze egy nyitott kérdés maradt, ez pedig a kezdési időpont, melyről a televíziós társaságokkal folyik az egyeztetés. Jelen állás szerint vagy augusztus 1-jén 20 óra 30 perckor, vagy 15 perccel később kezdődik az MTK Budapest–DVSC TEVA találkozó” – adta hírül az MTK facebook-oldala.

A debreceniek kedden a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében a fehérorosz BATE Boriszovot fogadják, a visszavágót egy héttel később játsszák.

Az MLSZ közleményéből később kiderült, hogy az MTK–DVSC találkozó pénteken 20.30-kor kezdődik, míg másnap a Kecskeméti TE–Haladás összecsapáson 18.30 helyett 20.30-kor indul útjára a labda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik