NB I: az MLSZ nem engedi az ETO-Fradi elhalasztását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.01. 15:33
null
Böde Dánielék (fehérben) az eredeti időpontban látogatnak Győrbe (Fotó: Czerkl Gábor – archív)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága tárgyalás mellőzésével döntést hozott a bajnoki címvédő Győri ETO kérelméről, miszerint az augusztus 10-i, Ferencváros elleni bajnokiját későbbi időpontban rendezzék meg. A szövetség hivatalos közleményben jelezte: nem járul hozzá a találkozó elhalasztásához.


„Az MLSZ Versenybizottsága nem járul hozzá, hogy a 2013. augusztus 10-én (szombat) 21.00 órára kisorsolt Győri ETO–FTC NB I-es bajnoki mérkőzés időpontját módosítsák. A Versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésnek helye nincs. A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága a Győri ETO beadott kérelmét megvizsgálta, és megállapította, hogy a mérkőzés elhalasztásához az FTC nem járult hozzá. Az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 31.§ (1) bekezdése szerint a mérkőzés időpontja csak a sportszervezetek közös kérelmére módosítható, ezért a bizottság a fentiek szerint határozott” – olvasható az MLSZ hivatalos közleménye.

Mint ismert, az ETO azért kérte a Fradi elleni rangadó halasztását, mert másnap (tét nélküli mérkőzésen) a német Bayern Münchennel csap össze. A Ferencváros viszont nem ment bele a halasztásba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik