NB I: Az eredmények talán kicsit későn jöttek - Gomes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.10. 21:52
José Gomes, a Videoton labdarúgócsapatának edzője nehéz meccset várt a Kaposvári Rákóczi ellen, és meg is kapta – a székesfehérváriak azonban így is 2–0-ra győztek, kiejtve az NB I-ből a somogyiakat. Gomes szerint talán túl későn jöttek az eredmények, Selymes Tibor pedig amondó, többen már azt keresik a kaposvári csapatból, hogy hol játsszanak majd a jövőben.

„Láttam a Kaposvár korábbi meccseit, tudtam és mondtam is a mérkőzés előtt, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz ma. A második félidőben agresszívabban támadtunk, az ellenfél térfelén megszereztük a labdákat, és ez döntőnek bizonyult. Az eredmények talán kicsit későn jöttek. Sok minden történt korábban, amiről már nem szeretnék beszélni, amúgy is a múlt részét képezik, és mi inkább előre nézünk. Most a legfontosabb az, hogy a csapat kipihenje magát, és feltöltődjöna keddi Ligakupa-döntőreés az előttünk álló feladatokra” – idézi a vidi.hu José Gomest.vidi.hu José Gomest.

„Amit mondtam a múlt héten is, sajnos ma is látszott, feladtuk. A keret nem engedi meg, hogy olyan mértékben változtassunk, hogy az valóban különbséget jelentsen. Többen már azt keresik, hogy hol játszanak majd a jövőben, így nagyon nehéz. A labda nélküli játékot elég jól csináljuk, de amikor megszerezzük a labdát, és nekünk kellene kezdeményezni, nem tudunk. Ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk, minőségibb játékosokra lenne szükség, de egész tavasszal nincs igazi centerünk, így hiába játszunk szervezetten, ha nem tudunk gólt szerezni. Ez a teljesítmény kevés volt egy ilyen csapat ellen, mint a Vidi” – értékelt Selymes Tibor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik