NB I: Az eredmény mindig fontos, de ma másodlagos volt - Mátyus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 21:37
Mátyus János nyíregyházi vezetőedző szerint csapata pécsi vendégjátéka a ritka kivételek egyike volt, amely során az eredmény másodlagos volt, az NB I-ből másodfokon is kizárt két csapat a pécsi edző, Robert Jarni szerint is a szokásosnál felszabadultabban játszott.

„Nem az Oscar-díj átadásán vagyok, de szeretném megköszönni ezt a csodálatos félévet a Nyíregyházának, Révész Bálint tulajdonosnak, Brekk János igazgatónak, a klubban dolgozóknak, a játékosoknak és a szurkolóknak. Szép tavasz volt, remélem, lesz folytatás – mondta Mátyus János a Duna televíziónak. – Egy hajóban eveztünk a mai meccsen, az eredmény mindig fontos, de ma másodlagos volt. Remélem, hogy mégis folytathatja a Pécs az NB I-ben, és azt is, hogy a Szpari is első osztályú maradhat."Mátyus János a Duna televíziónak. – Egy hajóban eveztünk a mai meccsen, az eredmény mindig fontos, de ma másodlagos volt. Remélem, hogy mégis folytathatja a Pécs az NB I-ben, és azt is, hogy a Szpari is első osztályú maradhat."

„A mérkőzés nem volt annyira kemény, felszabadultak voltak a srácok, inkább próbálták jól érezni magukat, könnyedebben törekedtek a gólokra – mondta Robert Jarni, a Pécs vezetőedzője. – Nehéz úgy, hogy nem tudjuk, mi lesz a folytatás, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, főleg a srácok, a legfiatalabbaktól kezdve az első csapatig, de ide értem a szurkolókat is, mindenkit, aki ezért a klubért szorított vagy dolgozott."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik