NB I: Adtunk az Újpestnek három gólt - Lőrincz Emil

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.19. 21:11
Az Újpest hazai pályán 4–2-re legyőzte a PMFC-t a labdarúgó NB I 24. fordulójának péntek esti mérkőzésén. Az Újpest megbízott edzője, Marc Leliévre szerint az történt az első 25 percben, amit elterveztek, míg a PMFC vezetpedzője, Lőrincz Emil szerint a mérkőzés elején bent maradtak az öltözőben.

„Az első huszonöt percben az történt, amit elterveztünk, tempót diktáltunk, és vezetéshez jutottunk. A folytatásban már ez nem sikerült, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. A szünetben sem kértem mást a fiúktól, mégis az előny tudatában akaratlanul is inkább a biztonságra törekedett a csapat, de összességében megérdemelt a sikerünk" – nyilatkozta az Újpest megbízott edzője, Marc Leliévre a Duna Tv-nek.

„Bent maradtunk az öltözőben, ez történt. Adtunk az Újpestnek három gólt. Utána már rendben volt minden, de nem sikerült ledolgozni a hátrányt. Azt viszont nem igazán értem, hogy a tizenegyesnél miért nem járt piros lap is, és még sok minden mást sem. A rossz kezdésnek több oka is lehet, mentális vagy az utazás, majd megvizsgáljuk, de három egynél Balajcza Szabolcsnak két nagy bravúrja is volt, alakulhatott volna máshogy is a mérkőzés” – értékelte a mérkőzést a PMFC vezetőedzője, Lőrincz Emil.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik