NB I: a Vasas jó eséllyel Újpesten fogadja a Haladást

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.02.11. 14:24
Jó eséllyel Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a Vasas a Szombathelyi Haladást jövő szombaton, amikor folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei.

A lehetőséget az teremti meg az angyalföldiek számára, hogy az átalakítás után megkapta a használatbavételi engedélyt a Szusza-stadion, az élvonalban szereplő Újpest FC otthona. az átalakítás után megkapta a használatbavételi engedélyt a Szusza-stadion, az élvonalban szereplő Újpest FC otthona.

„Az új Illovszky-stadion átadásáig labdarúgóink átmeneti otthonául a Szusza Ferenc Stadion szolgál” – közölte szombaton az MTI-vel a Vasas.

„Az elmúlt hónapokban mindent megtettünk, hogy már a Haladás ellen a Szusza Ferenc Stadionban tudjunk játszani. Az aréna műszaki átadás-átvétele után kiadták a használatbavételi engedélyt, így a meccsrendezéshez már csak az utolsó biztonságtechnikai ellenőrzésen kell megfelelnie a létesítménynek. A jövő szombati, Haladás elleni mérkőzés szempontjából az is fontos, hogy az időjárás kegyes legyen hozzánk, de az előrejelzéseket figyelve e tekintetben is optimisták lehetünk” – idézte a közlemény Markovits László klubelnököt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik