NB I: „A Vasas ezt tudja kínálni” – reagáltak Doll kritikájára

Vágólapra másolva!
2017.12.11. 13:19
null
Jelenet a szombati Vasas–FTC meccsről (Fotó: Szabó Miklós)
A Vasas labdarúgócsapata reagált Thomas Doll szavaira; mint beszámoltunk róla, az FTC vezetőedzője a szombati Vasas–FTC bajnoki mérkőzés (0–2) után kritikával illette a zöld-fehérek számára a Szusza Ferenc Stadionban felkínált öltözőt.

 

Íme, a hétfőn megosztott angyalföldi közlemény:

„Mint ismeretes, a Vasas FC csupán bérli az Újpesttől a stadiont és annak öltözőit. A lila-fehér klub a saját hazai öltözőit nem bocsátja a Vasas FC rendelkezésére. Így a Vasas FC a vendégöltözőt használja, míg a Vasas FC ellenfelei egy, az MLSZ licencbizottsága által akkreditált harmadik öltöző helyiséget használhatják.

A Vasas FC ezt tudja kínálni a vendégcsapatok részére, amelyet eddig egyetlen más együttes sem illetett kritikával, mivel mindegyik tudomásul vette a kialakult, kényszer szülte helyzetet.

Az is közismert, hogy a hazai stadionrekonstrukciós program még nem fejeződött be, ezért kényszerül a Vasas FC is más stadionokban lejátszani hazai találkozóit.

A Vasas FC reményét fejezi ki, hogy a várhatóan 2018 nyarán elkészülő új Illovszky Arénában minden vendégcsapatot jobb körülmények között tudunk fogadni, mint jelenleg a Megyeri úti albérletben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik