NB I: a Puskás Akadémia cseh védőt igazolt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2021.06.22. 08:05
null
Patrizio Stronati (balra) a Puskás Akadémia játékosa lett (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I legutóbbi kiírásában ezüstérmes Puskás Akadémia a hivatalos honlapján bejelentette Patrizio Stronati szerződtetését.

A 26 esztendős cseh-olasz kettős állampolgárságú, ballábas belső védő kettő plusz egy évre szóló megállapodást kötött a felcsúti klubbal.

Stronati Csehországban lett profi futballista, a Hlucínban és a Baník Ostravában szerepelt, majd 2015 és 2018 között az Austria Wien játékosa volt. Ezután visszatért a Baník Ostravához, amelynek színeiben a legutóbbi idényben harminc bajnoki mérkőzésen összesen kétszer volt eredményes.

A cseh válogatott keretébe többször meghívták, ám még nem lépett pályára a nemzeti együttesben. Legutóbb a márciusi, Belgium és Wales elleni világbajnoki selejtezőkön volt keretben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Markek Tamás (Csákvár), Patrizio Stronati (cseh-olasz, Baník Ostrava – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Artem Favorov (ukrán, ZTE), Kalmár Benedek (Kazincbarcika)?, Kártik Bálint (Csákvár)?, Madarász Márk (Csákvár)?, Magyar Zsolt (Csákvár)?, Nándori Botond (Csákvár)?, Posztobányi Patrik (Csákvár)?, Skribek Alen (Budafoki MTE)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Josip Knezevic (horvát), Kocsis Bence (csákvári kölcsön után MTK Budapest), Thomas Meissner (német, Hansa Rostock – Németország)
Kölcsönbe távozó: Huszti András (budafoki kölcsön után ZTE),
Radics Márton (Gyirmót FC Győr – korábbi kölcsön után újra)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Kamen Hadzsiev (bolgár, Beroe – Bulgária)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik