NB I: a PMFC számára a bennmaradás a cél

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.02.27. 12:58
A bennmaradás a célja a labdarúgó NB I-ben szereplő, jelenleg a tabella utolsó helyén álló PMFC-nek Robert Jarni vezetőedző szerint.

A tavaszi szezont szombaton az Újpest FC otthonában kezdő pécsiek horvát trénere azt mondta, kemény felkészülésen vannak túl a játékosok, akik között számos új igazolást próbálhattak ki az edzőmérkőzéseken és a törökországi edzőtáborban.

Jarni leszögezte: a PMFC legfontosabb célja, hogy minél előbb elmozduljon a tabella utolsó helyéről, a tavaszi szezon végére pedig távol kerüljön kiesőzónától. Ivor Weitzer, a PMFC frissen igazolt támadó középpályása azt mondta, erőn felül, nagy odaadással és akarással szeretnének teljesíteni a mérkőzéseken.

Az őszinél jobb szezon érdekében több játékost igazolt a klub: az elsősorban délszláv futballisták a vezetőedző szerint megfelelő teljesítménynövekedést jelentenek a pécsieknek.

A téli szünetben a PMFC csapatához érkezett a szabadon igazolható bolgár Dimitar Makriev, a bosnyák Branko Ojdanic, a szerb Branko Pauljevics, a horvát Mario Tadejevic és a horvát Ivor Weitzer. Az utánpótlásból pedig felkerült a felnőtt csapathoz Horvát Gábor. A távozók között van a Debrecenhez szerződött Wittrédi Dávid, akivel szerződést bontott a klub. Rajta kívül kölcsönbe más együtteshez igazolt Beke Péter, Pókos Máté, Lantos Levente, Gránicz Patrik, Turi Tamás és Ivancsics Alex.

A Pécs 17 fordulót követően tíz ponttal, mindössze két győzelemmel az utolsó helyen áll a bajnokságban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható volt, legutóbb South China – Hongkong), Branko Ojdanic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható volt, legutóbb Kozara Gradiska – Bosznia-Hercegovina), Branko Pauljevics (szerb, Partizan Beograd – Szerbia), Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható volt, legutóbb FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek:

Távozók: Petricsevics Dávid (Pécsvárad), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe távozók: Beke Péter (Kozármisleny), Gajág Gergő (Kozármisleny), Gránicz Patrik (Szentlőrinci SE), Ivancsics Alex (Szentlőrinci SE), Lantos Levente (Kozármisleny), Pókos Máté (Kozármisleny), Turi Tamás (Szentlőrinci SE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Mohl Dávid, Pölöskey Péter

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik