NB I: a paksi támadó szerint kétarcú a csapatuk

Vágólapra másolva!
2012.11.16. 09:13
Bosszantja a Kaposvár ellen kihagyott tizenegyes és az, hogy hazai pályán nem tudják kiszolgálni közönségüket. Vayer Gábor, az MVM Paks labdarúgócsapatának kapitánya szerint kétarcú az együttesük.

„Lehet, hibás döntést hoztam, de abban a pillanatban úgy érzékeltem, hogy Lubos Hajdúch elmozdul – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Vayer Gábor, aki felnőttpályafutása során először hibázott a büntetőpontról, s csapata 2–1-re kikapott a Kaposvártól. – Sajnos ráérzett a szándékomra, ezért tudott védeni. Kár érte, mert az egyenlítésünk lendületet adhatott volna nekünk a hajrára.”Vayer Gábor, aki felnőttpályafutása során először hibázott a büntetőpontról, s csapata 2–1-re kikapott a Kaposvártól. – Sajnos ráérzett a szándékomra, ezért tudott védeni. Kár érte, mert az egyenlítésünk lendületet adhatott volna nekünk a hajrára.”

„Sajnos kétarcú csapat vagyunk. Korábban döntetlent játszottunk a Győrrel, a Videotonnal, az MTK-val és a Fradival, majd legyőztük a Lokit. Erre a sorozatra bármelyik magyar csapat büszke lehetne. Sajnálom, hogy a Kaposvár ellen nem sikerült feltennünk az i-re a pontot. Pedig nagyon készültünk, hiszen eddig idehaza gyengébben teljesítünk, kikaptunk a Pécstől és az Egertől is” – tette hozzá a paksi támadó.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY MIT GONDOL VAYER GÁBOR A KECSKEMÉTRŐL, ÉS HOGY VÁLLALNÁ-E A HÉTVÉGI BAJNOKIN A BÜNTETŐRÚGÁST, KERESSE A PÉNTEKI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik