NB I: A második gól 3 méteres lesről született - Szivics

Vágólapra másolva!
2014.03.23. 18:51
Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője nem volt elégedett a játékosaival az Újpest ellen 2–0-ra elveszített bajnoki után, és úgy véli, a lila-fehérek második gólja 3 méteres lesről született.

„Sok negatív dolog történt, ami befolyással volt az eredményre, de ezt a klubon belül kell megoldanunk valahogy. Sokat volt nálunk a labda, ám a kapura nem tudtunk veszélyesek lenni. Nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk. A második gól háromméteres lesről született. Mindent egybevetve gratulálok az Újpestnek, és további sok sikert kívánok" – mondta Tomiszlav Szivics az M1 kamerája előtt.Tomiszlav Szivics az M1 kamerája előtt.

„Nem lepett meg az Újpest játéka. A szurkolóinkat meg kell becsülnünk, most is támogattak minket, de sajnos nem tudtuk azt nyújtani nekik, amit megérdemelnek. Futács Márkó kilencvenedik percben kapott piros lapja olyan, mint Kádár Tamás korábbi kiállítása. Ez a fegyelem és a csapat tiszteletének kérdése. Ezt a helyzetet kezelni kell, de erről nem itt fogok beszélni."

„A játékosaim minden meccsen úgy futballoznak, mintha az utolsó lenne. Nagyon jó, szervezett csapat ellen játszottunk, de úgy gondolom, hogy megérdemeltük a diadalt. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást. A gyorsan szerzett két gól nagy előnyt jelentett, és számítottunk rá, hogy a szünet után a Diósgyőr nagy rohamokat indít, a végén azonban nekünk is voltak még helyzeteink. Szerintem megérdemelten nyertünk, az ellenfélnek sok sikert kívánok a folytatásra" – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik