NB I: A legjobb gyógyszer a győzelem - Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2012.10.21. 18:47
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a DVSC-Teva 2–0-ra nyert a DVTK ellen. A Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér szerint ha minden helyzetet berúgnak a csapatok, akkor is győznek, a vendégek szakvezetője, Sisa Tibor pedig túlságosan nyílt játékukról beszélt – edzői nyilatkozatok.

Kondás Elemér: – Mindkét csapat a győzelemre játszott, sok helyzet alakult ki itt is, ott is, de úgy gondolom, ha mindegyik bemegy, akkor is mi nyerünk. Jó mérkőzést játszottunk, volt ritmusa és irama is a játéknak. Először gratulálok a játékosaimnak, aztán majd természetesen a héten elemezzük az esetleges hibákat, mert messze a vége, és menni kell tovább. A siker sikert szül, és a legjobb gyógyszer a győzelem, úgyhogy bízom a jó folytatásban és hogy tovább gyűjtögetjük majd a pontokat.

Sisa Tibor: – Megpróbáltuk a háromcsatáros játékot, de sajnos az első félidőben nem sikerült helyzetet sem kialakítani, aztán a második játékrészben nyíltabban futballoztunk, amiben benne volt a veszély is, ám sajnos nem sikerült értékesíteni a helyzeteinket. Elek Ákost sárga lapja miatt cseréltem le, nem akartam, hogy a későbbiekben elveszítsük őt. Mi egy alakuló, formálódó csapat vagyunk még, de bízunk a szebb folytatásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik