NB I: A 3. gól a nevetséges kategóriába tartozott - Garami

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 19:53
Garami József, a Kecskeméti TE otthonában 3–0-s vereséget szenvedő MTK szakmai igazgatója megérdemeltnek látja a KTE sikerét – amihez Vukasin Polekszics bravúros teljesítménye és egy „nevetséges gól” is kellett.

„Az első félidő első felében határozottan, keményen lépett fel a Kecskemét, ennek köszönhetően két gólt is szerzett. Utána azt éreztem, hogy innen akár még meg tudjuk fordítani a szekerünket, és a második félidei játékunk alapján ez sikerült is. Voltak helyzeteink, szép támadásokat vezettünk, de Polekszics nagyon jól védett. A harmadik gól már a nevetséges kategóriába tartozott. Aki nem látta a meccset, annak simának tűnhet az eredmény, de a második félidő közepétől bennünk volt a feltámadás lehetősége. Ettől függetlenül a KTE megérdemelten nyert, mert szervezett volt és kitűnően védekezett” – idézi Garami Józsefet a kecskemetite.hu.Garami Józsefet a kecskemetite.hu.

Bekő Balázs, a hazaiak mestere érthetően elégedett volt az eredménnyel és a mutatott játékkal is.

„Az első harminc percre agresszív, határozott játékot kértem, ezt sikerült megvalósítanunk. Kicsit talán túl is futottuk magunkat, ez az utolsó negyedórában volt érezhető. Benne volt a második félidőben, hogy az MTK lábra kaphat, de természetesen nem azt kértem, hogy ennyire álljunk vissza. Egy jól összerakott csapatról van szó, amely ránk tudta kényszeríteni az akaratát, de szerencsére a befejezései nem sikerültek, vagy éppen mi mentettünk önfeláldozóan. Hetek óta hősiesen harcol és játszik a csapat, ehhez szervezettség párosul, talán ezért is pukkadtunk ki picit a második félidőben" – értékelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik